Parohia Ruja cu Colinde și daruri pentru persoanele de la U.A.M.S. Agnita

Vineri, 13 decembrie 2019,  persoanele vârstnice de la Unitatea Medico-Socială din Agnita, au fost colindați cum nu se poate mai frumos de un grup de colindători din satul Ruja, împreună cu preotul Rebegel Marius.
Pe lângă colindele tradiționale, ei au primit și daruri importante: nenumărate dulciuri, fructe și alte delicatese. Timp de mai bine de 30 de minute, au fost ochi si urechi, urmărind cu drag programul artistic de excepție pregătit cu minuțiozitate de grupul din Ruja.
Cu emoție intensă, ei au găsit în această zi câte o ”mână” ce le-a adus alinare, și-au umplut sufletele cu “merindele” de sărbători, apoi au povestit diverse amintiri cu colindătorii sosiți să le facă atât de mult bine!
La eveniment au fost prezente si persoane din sectorul administrativ, ai unității mai sus menționate, în frunte cu domnul contabil Zbârcea Laurean, cărora parohia le mulțumește. Asadar, aproximativ 40 de sacoșe, cu fructe si dulciuri au poposit in bratele acestor ”bunici”,  atât de dornici de ceva care să le mângâie sufletele și să le îndestuleze mesele tradiționale de sărbători.

Mulțumiri deosebite aducem grupului de colindători din localitatea Ruja, care de peste 10 ani aduc asemenea bucurii sufletelor întristate.

Pr. Rebegel Marius,

                                                                                   Parohia Ruja

 

Urmărește și distribuie pe:
error0

Comentarii de pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *