Centrul pentru seniori din Merghindeal și-a deschis porțile

0

Pentru al doilea an consecutiv Centrul Pentru Seniori din Merghindeal și-a descis porțile și i-a invitat pe prietenii și rudele beneficiarilor acestui așezământ social să ia parte la o zi de sărbătoare pentru cei îngrijiți aici.

Cei mai puțin bolnavi au fost duși la biserica „Buna Vestire”, unde s-au rugat, au ascultat Sfânta Liturghie și cuvântul de învățătură rostit de preotul Cristian Nicolae Sasu.

După rugăciune, oaspeți și gazde au participat la o masă festivă organizată în curtea acestui așezământ în care și-au aflat liniștea și beneficiază de îngrijire 26 de persoane

Bucuria întâlnirii celor îngrijiți, cu cei dragi veniți în vizită, a fost completată cu un frumos moment artistic prezentat de un grup vocal de la Casa de Cultură din Agnita, pregătit de prof. Doina Părău, care a încântat auditoriul cu cântece populare, din care n-au lipsit cântecele patriotice primite cu bucurie de cei cărora le-au fost dedicate.

De la Bârsan Ioan președintele Fundației B&B ADEPT proprietarul Centrului Pentru Seniori, am aflat că a început extinderea centrului, fiind în curs de amenajare saloane pentru încă 15 persoane.  Președintele a spus că intenționează ca acest eveniment să devină tradițional, pentru a le oferii beneficiarilor un moment de bucurie alături de cei dragi. Pentru organizarea de acum le mulțumește celor care au făcut donații, Primăriei din Merghindeal și în mod special doamnei notar Elena Barbu care a pregătit cele mai multe din bunătățile de care s-au bucurat toți cei prezenți.

Comentarii de pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *