Miss & Mister ”G. D. Teutsch” Agnita

0

În cadrul programului „Școala altfel”  elevii Școlii „G.D.Teutsch” din Agnita au organizat la Grădina de Vară din Agnita un bal în cadrul căruia a avut loc  un concurs de Miss şi Mister.

Cele 13 perechi participante la concurs și-au demonstrat calitățile în probe de defilare pe perechi, probe de prezentare, de cultură generală, de dans și de talent. Înainte de probele de la Grădina de Vară, concursul s-a desfășurat și online, pe pagina de Facebook a școlii, unde fiecare pereche s-a străduit să adune cât mai multe like-uri pentru a-și demonstra popularitatea și a beneficia de puncte bonus în cadrul balului.

Un juriu format din profesori a apreciat prestația concurenților și adunând punctele de popularitate  de pe Facebook cu cele din probele de la bal a stabilit că Andreea Antohi și Alexandru Mitru sunt Miss și Mister la acest bal. Pe locurile următoare s-au clasat Izabela Modoi cu Bogdan Rareș și Gherghel Maria cu Bogdan Hanea. Au primit mențiuni perechile, Casandra Stoica, cu Dragoș Bucur, și Cristina Cruceru cu Cătălin Herciu. În aplauzele tuturor Miss și Mister au primit insemnele câștigătorilor.

Pe parcursul celor patru ore, în pauzele dintre probe, pe ringul de dans s-au distrat toți participanții la acest bal frumos, organizat de profesorii Veronica Antohi și Aurelian Stoica.

Comentarii de pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *