Concursul județean „E iarnă în școala mea”

La cea de a II-a ediție a concursului județean „E iarnă în școala mea”, inițiat de profesorul Aurelian Stoica, care a avut loc  în perioada noiembrie – decembrie au participat peste zece școli din județul Sibiu dar și din alte județe care au trimis lucrările la Agnita.

Concursul a avut loc pe trei secțiuni; creație literară cu poezii și compuneri, creație plastică cu desene, decorațiuni și machete și secțiunea multimedia cu prezentări Power Point și filmulețe scurte.

Numărul foarte mare al elevilor participanți,  începând cu clasa pregătitoare, până la cl. a XII-a  a generat un număr mare de premii care au fost acordate într-o atmosferă festivă la Centrul de Documentare și Informare al Școlii Gimnaziale G.D.Teutsch. pe lângă nominalizarea premianților au fost nominalizați și  învățătorii și profesorii care i-au îndrumat

După fiecare secțiune la care s-au anunțat câștigătorii, grupurile vocale de la școala GD Teutsch și corul Clubului Elevilor,  pregătite de profesorii, Voichița Pădure, Doina Părău și Florin Zamfir, au dat glas unor frumoase colinde  vestind  Nașterea Mântuitorului.

 

 

 

 

Urmărește și distribuie pe:
error0

Comentarii de pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *