Lansare de proiect Erasmus+ la Colegiul Tehnic ” A.T.Laurian”, Agnita

0

Ziua 18 octombrie  2018 a fost o zi importantă  la Colegiul Tehnic ” A.T.Laurian” din Agnita. Centrul de Documentare și Informare  a școlii a găzduit evenimentul de lansare a proiectului Erasmus+ nr. 2018-1-RO01-KA102-047981 „Stagiu de practică la nivel european pentru confecționer produse textile și tâmplar universal”.

La activitate au participat: echipa de proiect , o parte din colectivul de dascăli și ca invitați, reprezentanți ai Inspectoratului Județean Sibiu, Consiliului Județean Sibiu, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Consiliul Local Agnita, directori de școli, agenți economici din localitate și din Sighișoara, presa locală.

Activitatea a debutat cu cuvântul de deschidere al Coordonatorului de Proiect,  prof. Daniela Elena  Ionele. După urarea de bun venit adresată tuturor participanților doamna profesor a prezentat pe scurt proiectul  internațional Erasmus+ lansat azi. Au fost prezentate organizațiile de primire și cele intermediare din Portugalia: Manuel Da Costa Gomes & Ca., Lda , Com-prensa Impressão Têxtil, Associação Intercultural Amigos da Mobilidade; perioada de desfășurare (august  2018- august 2020); obiectivele proiectului; echipa de proiect și activitățile care se vor derula pe parcursul celor 2 ani.

Mulțumiri a prezentat și directorul Colegiului, prof. Petruț Mirela Monica, care a adus în discuție și detalii legate de proiectele internaționale pe care școala noastră le-a avut în ultimii 10 ani.

Din prezentarea power-point realizată de prof. Dana Elena Zgabercea toți cei prezenți la eveniment au aflat  toate informațiile necesare  despre Programul Erasmus+ desfășurat în școală.

Au luat de asemenea cuvântul reprezentantul Inspectoratului Județean Sibiu- prof. Anca Voineag, reprezentantul Consiliului Județean Sibiu- domnul Dotcoș Sebastian și Director Resurse Umane GST- Sighișoara- Doamna Gândilă Alexandrina.

Proiectul Erasmus+ nr. 2018-1-RO01-KA102-047981 „Stagiu de practică la nivel european pentru confecționer produse textile și tâmplar universal” se găsește și pe site-ul colegiului.

Înainte de final au fost invitați toți cei prezenți să participe în calitate de susținători la activitățile acestui proiect.

                                                                                    prof. Dana Elena Zgabercea

Comentarii de pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *